Ne demek?

Wiki Article

Bu nedenle daha erdemli bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında himaye esenlamaz ve bu nedenle daha az bir fiyata sahiptir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi bünyelırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve mutabık eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu baplar hariçya selim ve kolay açılabilen binaya sahiptir.

İnsanların yaşamını kurtaran yangın kapısı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da köstek evet. Bu sayede, yangının yaratması beklenir konuşu etkilerini en aza indirir.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli benek ise nâre dayanıklı olmasıdır. Kullanılan Yangın Çıkış Kapısı her bir malzeme ve sırça pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden hırse dayanıklıdır.

Kanatlar zarfında orantılı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı derunin koltuk plakaları mevcuttur.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve zeminında hiçbir huzurıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı duvar ve en azca 90 zaman dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile gayrı taksimmlerden ayrılır.

Yangın Bapsı baz amacı insanların hüsran görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi karınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya saika vermemesi için kapatılmalıdır.

Bunun dâhilin bile görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı ciğerin insanların dumandan zehirlenmesine beis olan acil durum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse tamlık ordu olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangın baplarının üretim amacı beşer katkısızlığını yangın ve esrar doğal gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir radde da, birinci sınıf bir yangın kapısının daha faziletli bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede daha ekonomik olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın esnasında elan uzun müddet dayanır ve elan az tamirat gerektirir.

Report this wiki page